Najnovšie recenzie zo sekcie Zváračky fólií a vákuovačky
Som veľmi spokojná ďakujem
- Primeraný vykon
funguje presne podla ocakavania
Lauben Vacuum Sealer 60SB
Katarina
Pridané: 13. novembra 2023
(naposledy upravené 13. novembra 2023)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- tichý oproti starej vakuovačke
- vrecko súčasťou vakuovačky
- rezač na vrecká súčasťou balenia
- zatiaľ som nenašla
Vakuovačku máme chvíľku, ale je veľmi tichá. Vakuuje dobre. Sáčok je pekne schovaný vo vnútri zariadenia ako aj rezačka na sáčky. Trošku nepraktické je vakuovanie nádob. Treba vakuovačku otvoriť pripojiť kablik, zavakuovať a zasa odpojiť, ale zas nič strašné. Zatiaľ sme veľmi spokojní.
Lepšie urobiť rezačka. Treba silno pritlačiť a ešte odtrhnúť. Rezačka by mala jedným zatlačením preraziť obsah
- Este som ho nepouzil
super
- ovládanie je dotykové
- automatický cyklus: odsátie + zatavenie trvá asi 45 sekúnd pre vrecká 20x 30 cm
- nemá pohyblivé časti
- odsávanie sa dá použiť aj na flaše
- pohodlné zavádzanie vrecka do vákuovačky
- šírka vreciek alebo fólie až 28 cm
- nádobka na odsatú kvapalinu
- možnosť odsávania aj vlhkých potravín
- výrobca zreteľne neinformuje v návode na používanie, že aké sáčky alebo fólie sa môžu používať
Za cenu 62 EUR sa oplatí kúpiť. Nemá žiadne pohyblivé časti, ovládanie je velmi jednoduché, dotykové, bez mechanických spínačov. Originálne sáčky a fólie CATLER sa používajú z jednej strany hladké priesvitné a z druhej strany z vnútra vrúbkované. Pasujú originálne sáčky a fólie CATLER: sáčky 20x30 cm 50 ks alebo fólia 2x28 cm x 300cm alebo 1x28cmx300cm, ktoré sú zároveň kompatibilné aj pre typy: VS8010, VS8011.
- Funguje dobre
- Jednoduché ovládanie
- Rýchla práca
- Vysoká spotreba elektrickej energie
Maximálna spokojnosť
- Som spokojna, bezproblemove vakuovanie.
- robí to čo má
Ihneď vyskúšaný, skvelý vakuovač som velmi spokojná
- Vyhotovenie
Kupujem na odporučenie. Spoľahlivá rezačka. Možnosť nafukovania namiesto odsávania. Využijem pri skladovaní byliniek, ktoré sa nepolámu.
Klarstein Forli
Pridané: 27. septembra 2023
(naposledy upravené 27. septembra 2023)
Zakúpený v Klarstein
++++
- Skvelý produkt za tie peniaze, sada obsahuje veľa užitočných pomocníkov. používame doma dlhé roky vakuové boxy tejto značky a sme veľmi spokojní
- perfektné,za take peniaze,tolko vecí na vakuovanie
bomba,som nadšený
- prakticky set za dobru cenu, vyuzivam najmä vakuovacku a dozy
- rychle zatavenie sackov
- dobre odsava vzduch
- velmi jednoduche ovladanie
- hlučnosť
- v jednom mam vsetko, hlavne dozy a vakuovacku, ktoru teraz vyuzivam skoro stale vdaka zahradke
- Robí, čo má
- Zatiaľ nič, používaná krátko
Zatiaľ spokojnosť. Robí čo má, musíme vyskúšať všetky funkcie.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »