Najnovšie recenzie zo sekcie Zváračky fólií a vákuovačky
Treba sa s ním trochu zžiť, ale potom už všetko funguje ako má.
- je to výborná pomocka na balenie masa, vianočných oblátok...plní funkciu ihned po zapojení do elektrickej siete...zvara aj obyčajné sáčky, nepotrebujem špeciálnu fóliu..
- Super produkt
- Funguje výborne, jednoduchá obsluha
- Pracuje spoľahlivo a kvalitne.
Produkt máme pomerne krátko, ale zatiaľ sme s ním spokojný. Na tejto vákuovačke sa dá nastaviť, aké potraviny chcete vákuovať - nie každá to má. Taktiež, po zakúpení nadstavca k vákuovým miskám funguje bez problémov. Ak niečo dáme zavakuované do mrazničky, tak to do seba nenasaje pachy.
SILVERCREST SV 125 C3
Miroslav Hyža
Pridané: 5. septembra 2021
(naposledy upravené 9. septembra 2021)
- Vzhladom k jej cene funguje perfektne.Velka vyhoda je že sa daju odsavat vakuovacie nadoby
- Nutnost zatvarat pri odsavani vakuovacich nadob.
Vlastnime ju len kratko ale zatial spokojnost,Uvidime aka bude životnost.Stihli sme zakupit v akcii.
- spokojný
+Jednoducha obsluha,
- chyba moznost len odstrihnutia bez zvaru folie pri vyrabani sackou
- Ok
- Dajú sa zvárať rôzne fólie a vyhovuje mi šírka zváracej plochy, tiež stabilita prístroja.
- Nastavenie času zvarania.
- Výborné
- Jednoduchý, výkony
- čo sa týka odsávania originál sáčkov a zvaru OK
- hadička na odsávanie vzduchu z nádob nieje súčasť balenia
- málo sáčkov
- pri inom type sáčku neodsáva, len zvaruje,asi treba skúšať iné typy sáčkov
- Je to moja prvá vákuovačka, a zatiaľ funguje.
- Možnosť zvislého uloženia v kuchyni - nezaberá veľa miesta.
- Chýba návod v slovenskom alebo českom jazyku. Musí sa stiahnúť z webu.
- Výrobok patrí do vyššej cenovej skupiny, ale za kvalitu si treba zrejmä priplatiť.
- Jednoducha obsluha
- Vo Vašom e- shope som nenašla fóliu
splna to,čo som od neho očakával,o pol roka budem múdrejší,zatial prebehlo len niekolko skúšok
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »